Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Forum astrologiczne gdzie omawiane są horoskopy sławnych osób. Omawiamy tu zarówno horoskopy urodzeniowe, ale również prognostyczne.
W dółStrona: 1234
TEMAT: ZŁO w horoskopie
Re: ZŁO w horoskopie 13 lat(a), 4 mies. temu  
Do twojego horoskopu bardziej pasuje to:

Wrogowie jawni – aspekt maleficzny pomiędzy władcą d.VII bądź planety posadowionej pomiedzy 20 a 24 stopniem d.VII, również gdy władcy d VII i X pozostaja w konflikcie

Księżyc w 20 stopniu d.7, w kwadraturze do Marsa, który z kolei jest władcą 10 domu, oraz kwadratura Saturna, władcy d.7 do Księżyca.

Tak samo władca d.7 ( Saturn ) atakuje planetę w 7 d. i władcę d.1 – brak panowania nad wrogością.

Wrogość ze strony domu rodzinnego – 4 dom i Księżyc.

wł. XII domu w VII domu

wróg ukryty staje się wrogiem jawnym. I znów na szczycie XII domu Rak, czyli ktoś z rodziny.
neptis
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

*
Rudzińska
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2011/04/13 13:19 Przez Rudzińska.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Lula322 napisała:
Mój niczek to pierwsze słowo, które mi przyszło do głowy gdy zaistniała konieczność stworzenia sobie niczka na potrzebę Astrolabium, gdyby mi przyszło do głowy kotek-płotek , piesek-zszedł to tak bym siebie nazwała :)

Koncert tego zespołu był dla mnie jednym z ważniejszych doświadczeń na tegorocznym Openerze. Sorki za offtopic, ale to mi się z Twym nickiem skojarzyło...

Pzdr.
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Ostatnio zmieniany: 2010/07/19 16:00 Przez panTo.

Oni grali pierwszego dnia więc nie mogłam ich posłuchać ( mam nadzieję , ze okazja będzie )- na Openerze byłam od drugiego ( mi najbardziej zależało na Massive Attack , bo ciągle ich przegapiałam ileż można ?:))

Co do offtopicu to uwielbiam offtopki nie tylko na piśmie ale i w życiu.

Jeśli chodzi o Twój niczek to nie mam nic na niczek panTo :) wiem tylko że Fantomas to byl nonszalancki geniusz przestępców, mistrz charakteryzacji, ulubieniec surrealistów, Maksa Jacoba i Kurta Weilla, kojarzy mi się też z jakimś starym francuskim filmem:)

Paula
lula322
:)
graphgraph

Według L. Weresa znaki wodne w następujacy sposób mogą reagować na doznane krzywdy:

Ryby: Szybko przebaczają i zapominają.
Rak: Szybko przebaczy , nie zapomni nigdy.
Skorpion:Ani nie przebaczy, ani nie zapomni:)
lula322
:)
graphgraph

Mytoin napisał:
Niektórzy są zwolennikami tezy, iż nie wszyscy po prostu są z gruntu dobrzy, a wśród nas rodzą się także niestety jednostki z gruntu złe.
Jesteś chrześcijaninem?

Pzdr.
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl

panTo napisał:
Mytoin napisał:
Niektórzy są zwolennikami tezy, iż nie wszyscy po prostu są z gruntu dobrzy, a wśród nas rodzą się także niestety jednostki z gruntu złe.
Jesteś chrześcijaninem?

Pzdr.

Raczej nie ograniczam się do konkretnej religii. ;)
Reinkarnacja, relacji z sesji regresingów hipnotycznych, tego typu wiedza... to mnie najbardziej przekonuje. Ogólnie zatem na to, w co wierzę składają się to, co na ten temat przeczytałem, czy też zaczerpnąłem wiedzy i co wydaje mi się sensowne, spójne i logiczne w swojej całości. Jak również własne przemyślenia, refleksje, efekty kontemplacji na temat otaczającej rzeczywistości.

Pozdrawiam.
Mytoin
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2010/07/22 11:39 Przez Mytoin.

Do góryStrona: 1234