Re: Program uwzględniający planetoidy 10 lat(a), 7 mies. temu
|
|
W: ustawienia > opcje > ogólne > Inne techniki > Gwiazdy stałe ; można wybrać, ale w wersji darmowej nieaktywne :( I nie wiem czy o to chodzi.
|
|
|
|
|
Re: Program uwzględniający planetoidy 10 lat(a), 7 mies. temu
|
|
Ciężko powiedzieć, bo opcja ta jest odhaczona na "tak", ale jednocześnie zablokowana do edycji. Może ma ktoś płatną wersję Uranii i może napisać, co zmienia zaznaczanie i odznaczanie tej opcji :) ?
A może warto pobawić się w tych plikach, otwierając je w edytorach tekstowych?
|
|
|
|
|
Re: Program uwzględniający planetoidy 10 lat(a), 6 mies. temu
|
|
Jako, że wątek tak czy inaczej poświęcony jest Uranii, toteż pozwolę sobie tutaj Was zapytać... Czy korzystacie z antywirusa avast? Ja od lat, ale wczoraj z przyczyn mi nie znanych zablokował mi uranię, wykasował chyba nawet aplikację(na szczęście zostały bazy danych i wszystkie pozostałe pliki). Ktoś wie, co zrobić, żeby było OK ?
|
|
|
|
|
|
|
dziwne bo ja mam taki sam zestaw i nic sie nie dzieje.
|
|
|
Hane personam induisti: agenda est.
|
|
|
|
ok, no to jakoś będę musiał sobie poradzic...
|
|
|
|
|
|
|
Kuba napisał:
Jako, że wątek tak czy inaczej poświęcony jest Uranii, toteż pozwolę sobie tutaj Was zapytać... Czy korzystacie z antywirusa avast? Ja od lat, ale wczoraj z przyczyn mi nie znanych zablokował mi uranię, wykasował chyba nawet aplikację(na szczęście zostały bazy danych i wszystkie pozostałe pliki). Ktoś wie, co zrobić, żeby było OK ?
mam dokładnie to samo
|
|
|
|
|
|
|
a jaki system operacyjny?
|
|