Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Prośba o interpretację
(1 wejść) (1) Gość
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 12345
TEMAT: Prośba o interpretację
Prośba o interpretację 1 Rok, 5 mies. temu  
Bardzo bym prosił o pomoc w interpretacji dyrekcji prymarnych na dni ok 14-26 września 2010. Moje dane to 11 marca 1976 godzina 13.03 Łódź. Niestety Mars w koniunkcji do Saturna. Zresztą wo gule nie jest już kolorowo. Prosił bym o rady. Bardzo dziękuję za okazaną pomoc. Marcin
Kopeć
W astralu jest więcej śmieci niż pereł.
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Płeć: Mężczyzna www.fotograficy.biz.pl Miejsce: Łódź Urodziny: 03/11
Ostatnio zmieniany: 2010/09/03 00:15 Przez Kopeć.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Prośba o interpretację 1 Rok, 5 mies. temu  
Kopeć napisał:
Bardzo bym prosił o pomoc w interpretacji dyrekcji prymarnych
O, zaciekawiłeś mnie tym, bo mało kto z tą techniką pracuje i różne programy różnie to liczą. A Ty jak to liczysz?

Pzdr.
Tomasz
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Ja korzystam z capelli. Progresji nie liczy prawidłowo. Tz. planety tak, ale domy nie. Dyrekcje prymarne chyba lich dobrze. Jeśli możesz coś powiedzieć więcej o moim kosmogramie będę wdzięczny. Sytuacja jest naprawdę poważna. Urodzeniowy Saturn na 26 stopniu raka w 12 domu sam w sobie nie jest wesoły. Gdy zbliża się do niego mars w dyrekcjach jest strasznie, uwierz. Normalnie nic mi się nie śni, ale trzy lata temu owszem. Przyśnił mi się nieudany interes, no i sprawdziło się. Miejsca,sytuacje. To można jakoś przeżyć, choć bardzo się starałem (w solariuszu większość planet w 6 domu, niestety w kwadraturze do Plutona). Koniec był na wózku inwalidzkim. Choć nie zajmuję się chiromancją to mam przerwaną linię życia, zresztą zaraz po pojawieniu się potomka, a to wydarzyło się 6 miesięcy temu. Pewnie może coś mi obciąć. Wolę tego uniknąć. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Marcin.
Kopeć
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2010/09/03 11:49 Przez Kopeć.

Tak sobie myśle że mars w horoskopie urodzeniowym nie ma nieharmonijnych aspektów z saturnem więc ta koniunkcja nie powinna zadziałać w jakiś zły sposób. Myślę że jakąś podpowiedź jak to zadziała może przynieść zastanowienie się nad tym co się zadziało pod koniec września 2005 roku u Ciebie.

Pozdrawiam
Krzysztof
jelon
graphgraph
jelongdynia
Hane personam induisti: agenda est.

Ja z kolei sobie myślę, że za bardzo przejmujesz się astrologią.
Według mnie masz dość harmonijny horoskop.
Z tego co wiem linie papilarne mogą ewoluować.

Pozdrawiam Paula :)

P.S

Chwytają ze serce te Twoje posty:)
lula322
:)
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2010/09/04 11:52 Przez lula322.

Bardzo Wam dziękuję za Dobre rady. Niestety mam tendencje do odpływania w Astral. Jestem na etapie w Życiu, kiedy to muszę podjąć walkę, a straciłem wiarę w swoje możliwości. Ale jest tam gdzieś (znaczy u przyszłych Teściów) mała Istota za którą jestem odpowiedzialny i nie chcę jej zgotować takiej emocjonalnej przyszłości jakiej doświadczyłem. Zawsze robiłem zdjęcia pod światło, nie przejmowałem się zasadami ani regułami. Czas zacząć. Dziękuję Krzysztofie i Paulo. Pozdrawiam Marcin
Kopeć
graphgraph

Kopeć napisał:
Czas zacząć.
Powodzenia!
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl

Do góryStrona: 12345