Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 1
TEMAT: po prosbie
*
po prosbie 1 Rok, 5 mies. temu  
heh, czy astrologia moze mi pomoc chociaz odpowiedziec na pytanie, czy decyzja dzis podjeta okaze sie dobra decyzja?
gumiska
@*I*@
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2010/10/26 12:59 Przez gumiska.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: po prosbie 1 Rok, 5 mies. temu  
Bez wyjaśnienia o co chodzi nikt nie udzieli odpowiedzi, bo nie jesteśmy jasnowidzami (chyba że ktoś tu jest, a ja o tym nie wiem ;)). Poza tym obawiam się, że nawet po sprecyzowaniu tematu raczej nie jest to typ pytania, na które łatwo jest uzyskać odpowiedź przy pomocy astrologii. No, chyba żeby się ktoś pokusił o postawienie horoskopu horarnego - ale też niezbędne jest umiejscowienie problemu w domu horoskopu, czyli informacja, jakiej sfery życia decyzja dotyczy.

I w ogóle apeluję do proszących o interpretację (od dawna uważam, że powinno się dodać takie punkty w regulaminie forum):

Zadawajcie konkretne pytania i dołączajcie jakieś, że tak powiem, tło wydarzeniowe, dodatkowe informacje, a nie tylko podawajcie datę i niewiele lub zgoła nic ponadto. Zaręczam, że raczej nikomu nie będzie się chciało pisać wypracowań pt. "Co wiem o Twoim horoskopie", a przy tym cały czas strzelać w ciemno i wypisywać np. pięć opcji realizacji danego tranzytu Saturna, nie znając Waszej życiowej sytuacji. Sprecyzujcie, czy chodzi np. o związek, czy o pracę, czy w tym związku już jesteście, czy nie, a chcielibyście być, czy jesteście zatrudnieni czy bezrobotni itp. Bez takich informacji nie ma mowy o rzetelnej interpretacji. Astrologia ma swoje ograniczenia i pewnych rzeczy z samego horoskopu po prostu nie da się odczytać. Im więcej szczegółów i konkretów, tym większe szanse na to, że ktoś odpowie na Wasz post.
stargazer
graphgraph
Użytkownik jest na Forum Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

lucy
graphgraph
Sól Tobie w oczy a pomiotło w zęby, czego dla mnie życzysz niech do Ciebie wróci. Niech tak się stanie."/

lucy: dziekuje za linka, osobiscie traktuje takie wirtulane rozkladanie kart jako zabawe, ale zdanie z wyroczni Sabianskiej:
`Wkrótce możesz otrzymać jakiś znak, który wskaże ci, że znajdujesz się na właściwej drodze prowadzącej ku odnowie życia i miłości`
pokrzepia troche serducho hehe:) dzieki jeszcze raz

stargazer: rozumiem o co Ci chodzi i odwoluje swoje pytanie.
dzieki dziewczyny za checi
milego
gumiska
@*I*@
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2010/09/08 20:17 Przez gumiska.

Do góryStrona: 1