Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Astrologia porównawcza dwóch dat urodzenia - określenie terminu związku.
(1 wejść) (1) Gość
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 1
TEMAT: Astrologia porównawcza dwóch dat urodzenia - określenie terminu związku.
Astrologia porównawcza dwóch dat urodzenia - określenie terminu związku. 1 Rok, 11 mies. temu  
Witam.

Miałem robioną analizę numerologiczną związku, miałem stawianego tarota na ten związek oraz było wszystko sprawdzone w runach i wszędzie odpowiedź wychodziła pozytywna jednak był problem z określenie czasu i wróżka która robiła mi analizę numerologiczną i sprawdzała to w runach oraz ta która stawiała mi tarota, powiedziała że muszę skorzystać z astrologii porównawczej i wówczas możliwe będzie określenie przybliżonego czasu związku. Ja mam na imię Łukasz, moja data urodzenia to 4 sierpień 1988r zaś dziewczyna której dotyczy sprawa to Aleksandra, jej data urodzenia to 3 sierpnia 1988r. Tak jak mówiłem, miałem robioną piramidkę, pełną analizę numerologiczną, oraz stawiane runy i tarota. Wszędzie wchodził między nami związek i w rzeczywistości również nas bardzo ku sobie ciągnie jednak ta dziewczyna jest uwikłana w nieciekawą sytuację z innym chłopakiem z którym zerwała już ale ich stosunki nie są do końca uregulowana. Generalnie to dość długa i skomplikowana historia. Jeśli jest ktoś kto jest w stanie mi pomóc to z całego serca proszę o pomoc. Jest to dla mnie naprawdę bardzo ważne, uwierzcie mi ...

Pozdrawiam.
lukpio
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do Łukasza P. 1 Rok, 11 mies. temu  
Przepraszam, ale masz nicka takiego jak jeden z tutejszych stałych bywalców. Twój Login zmieniłem na 'lukpio' zaloguj się tak, hasło powinno być niezmienione.

Pozdrawiam
Tomasz Stąpor

PS. Wszelkie pytania czy problemy zgłaszaj na: panto@astrolabium.pl lub 506 340 255
panTo
Admin
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
astrolabium.pl
Ostatnio zmieniany: 2010/03/15 19:40 Przez panTo.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góryStrona: 1