Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Mam serdeczną prośbę o interpretację relacji partnerskiej :)
(1 wejść) (1) Gość
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 12
TEMAT: Mam serdeczną prośbę o interpretację relacji partnerskiej :)
Mam serdeczną prośbę o interpretację relacji partnerskiej :) 1 Rok, 11 mies. temu  
wstawiałam moje dane i mojego partnera na stronie astro.com ale ponieważ nie znam się na astrologii, to dużo nie wyniosłam z przedstawionego tam radixu i tabeli wspólnych aspektów. Wiem że mamy bardzo mocno działające na siebie nasze min. Wenus i Mars, właściwie było tam dosyć dużo pozytywnych informacji ale też negatywnych i ... niektóre wzajemnie się wykluczały patrząc na to spojrzeniem laika ... Mam galimatias w głowie ...

Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje nad czym musimy pracować bo kwadratury to powodują a co nam sprzyja i pomaga w byciu razem :) ,,cementuje"
W ogóle jestem ciekawa czy to dobry związek.
Serdecznie dziękuję :)
Lillith
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2010/03/14 14:08 Przez Lillith.Powód: nikt się nie interesuje prośbą
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Mam serdeczną prośbę o interpretację relacji partnerskiej :) 1 Rok, 11 mies. temu  
Dlaczego masz takiego nicka?
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Mam serdeczną prośbę o interpretację relacji partnerskiej :) 1 Rok, 11 mies. temu  
przeczytałam kiedyś książkę w której było o pierwszej kobiecie Adama - Lillith, nie Ewie :)) Wiem że to postać bardzo mroczna, matka demonów itd, ale zapewniam :) że nie mam mrocznej natury :) wystarczy że zerkniesz w mój radix - Strzelec z ASC Strzelca :D

Interesuję się również magią i tak się składa, nie wiem tylko czy dobrze czy źle, ale mroczną planetę Lillith mam w znaku Strzelca.
Lillith
graphgraph

Lillith napisał:
Interesuję się również magią...
Co to dokładnie znaczy? Wyjaśnij mi to proszę...

Pzdr.
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Ostatnio zmieniany: 2010/03/11 09:43 Przez panTo.

Interesuję się magią świec, oprócz tego Tarot, karty Pionatu, prawo przyciągania i składanie zamówień do Universum
Lillith
graphgraph

Lillith napisała:
Interesuję się magią świec, oprócz tego Tarot, karty Pionatu, prawo przyciągania i składanie zamówień do Universum
Czym jest magia świec? Czym jest składanie zamówień do Universum?

Pzdr.
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Ostatnio zmieniany: 2010/03/11 14:38 Przez panTo.

Magia swiec to zapalanie swieczek w jakiejs intencji. sa na to rozne reguly, taki kolor na taka sprawe, taki dzien na inna sprawe. Niezbyt skomplikowane i tez z stosuje - z duzym sukcesem. Kiedys wyczytalam przez przypadek, ze na egzaminy pomaga zolta swieca no i nie wiem czy to wrodzony fart jowiszowy czy swieczka ale przed takim jednym trudnym egzaminem nie do zdania zapalilam mala zolta swieczuszke. I zdalam wielkim fartem jako jedna z trzech osob na roku. Od tamtej pory zapalam zawsze jak mam cos waznego i prosze, zazwyczaj sie udaje. Jak sie nie udaje to tylko i wylacznie wtedy kiedy nie wierze, ze moze sie udac od tak.

Skladanie zamowien do Universum - nie wiem co to dokladnie jest ale wydaje mi sie, ze to myslenie o roznych rzeczach jakby juz sie staly. Ale moge sie mylic. Czasem dziala jesli sie z cala pewnoscia powie cos na glos albo chociaz w duchu.
black_halo
graphgraph

Do góryStrona: 12