Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

data urodzenia - wątpliwości
(1 wejść) (1) Gość
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 1
TEMAT: data urodzenia - wątpliwości
data urodzenia - wątpliwości 4 lat(a), 5 mies. temu  
Pomocy! Mam pytanie: Chodzi o to, że posiadam dwie daty urodzenia ponieważ moja mama jest położną i pracowała w szpitalu w którym się urodziłam. W związku z tym ustaliła z lekarzami inną datę moich urodzin. Tak naprawdę urodziłam się 31 grudnia 1984 roku o godzinie 03:50. Po zmianie daty moje urodziny przypadają na 01 stycznia 1985 roku o godzinie 00:05 i we wszystkich dokumentach mam taką datę. Moje pytanie brzmi więc następująco: Którą datą urodzenia mam się posługiwać w celu obliczenia mojego horoskopu?
Jest to dla mnie ważne ponieważ od jakiegoś czasu zaczęłam interesować się astrologią i parapsychologią, jednak nigdzie nie zdołałam uzyskać odpowiedzi na moje pytanie. Z powodu tego mam problemy z ustaleniem asc., ic., desc., i mc., bo w zależności od daty moich urodzin się zmieniają. Bardzo proszę Panią o udzielenie odpowiedzi na moje pytanie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Mo85
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2009/12/13 01:26 Przez stargazer.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Potrzebuję pomocy! 4 lat(a), 5 mies. temu  
Posługuj się tą datą, która wskazuje na najbardziej prawdopodobny moment Twoich narodzin, który nie musi pokrywać się z danymi zawartymi w pismach urzędowych.

Pozdrawiam
Tomasz
panTo
Admin
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
astrolabium.pl
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góryStrona: 1