Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 1
TEMAT: Zagwostka?
Zagwostka? 4 lat(a), 6 mies. temu  
Kochani moi. Mam problem z intrpretacją mojego 2 domu. Wiadomo że wskazuje on na wartości, zarabianie itp. i właśnie w tym kontekście nie wiem jak to w zasadzie jest?

Dom 2 zaczyna mi się w znaku skorpiona a jego władcy - Mars jest położony w domu 11 w Pannie. Pluton w domu 12 w Wadze. W domu tym nie ma planet, tylko Uran w ostatnim stopniu 1 domu.
Pomóżcie proszę jakoś to rozwikłać?
Pozdrawiam
Chironic
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Zagwostka? 4 lat(a), 6 mies. temu  
Pracując z horoskopem możesz zadawać dwa rodzaje pytań:

1. Co znaczy władca II domu w domu XI?

2. Jak wygląda sytuacja finansowa w danym horoskopie?

Zachęcam Cię, byś zadał sobie to drugie pytanie, a następnie popatrzył na:

1. Relację między Światłami.
2. Aspekty od Jowisza i Saturna do Świateł i Wenus. Aspekty Wenus do Świateł.
3. Zerknięcie na rozkład planet w żywiołach również się przyda, dominanty również.
4. Sytuacja w II domu, ale również co się dzieje z władcą II domu.

Dopiero na tej podstawie staraj się wydawać werdykt...

Być może to była odpowiedź nie na temat, ale wydaje mi się, że w kwestii rozwikłania tej zagadki to może być Ci pomocne. Horoskop jest takim naczyniem połączonym, gdzie każdy element jest połączony z innym elementem. Trudno jest interpretować coś, co jest wyrwane z kontekstu. O wiele łatwiej pracuje się z horoskopem, gdy zadaje się konkretne pytania, które dotyczą jakiejś sprawy, a nie pytania techniczne.

Pozdrawiam
Tomasz
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Zagwostka? 4 lat(a), 6 mies. temu  
Tak, wiem, wiem, ale mi naprawdę chodzi tylko o te aspkty wymienione wcześniej.
W każdym razie pozdrawiam
Chironic
graphgraph

Do góryStrona: 1