Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

interpretacja wykresu.Prośba!
(1 wejść) (1) Gość
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 12
TEMAT: interpretacja wykresu.Prośba!
interpretacja wykresu.Prośba! 4 lat(a), 7 mies. temu  
witam. chciałabym się związać z tą osobą, jakie są szanse na związek? proszę o interpretację.
ja ur .16.08.1988 godz 13.10: img265.imageshack.us/img265/2931/radixsabxb0.jpg

ta osoba ur. 31.12.1988 :
img375.imageshack.us/img375/3705/radixalsh4.jpg
pozdrawiam, proszę o pomoc.
sleep
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: interpretacja wykresu.Prośba! 4 lat(a), 7 mies. temu  
a bez horoskopu jak oceniasz swoje szanse?
;)
Madeline
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

stargazer
graphgraph

hmm. gdybym miała całkowitą pewność nie szukałabym odpowiedzi;) nasze relacje są jak sinusoida, nawet do końca nie potrafie odkryć tej osoby.ale chciałabym z nim być.
sleep
graphgraph

Fajnie, moja była przyjaciółka ma prawie że Twój horoskop, jest z 18-go. Chłopak mojej bliskiej koleżanki ur się trzy dni przed podaną przez Ciebie osobą; co mogę powiedzieć, niewiele na podstawie zestawienia tych dwóch, nieznających się zresztą, ludzi ponad to, że obydwoje są ludźmi na poziomie, a poza tym zasadniczą rolę odgrywają księżyce, prawda, które zaledwie 2,5 dnia w jednakowym charakterze pozostają, a więc co do chłopaka to nie jestem pewna czy mogłabym powiedzieć: solidny, zorganizowany, nie goniący za miłostkami - to ostatnie wręcz przeciwnie, bo mający Księżyc w znaku Wagi wręcz nie mogą żyć bez "drugiej połówki". O, a to ciekawe że oboje macie Księżyc w Wadze, i to na początku :) To chyba pomyślne... Więcej mogą powiedzieć bardziej doświadczeni astrologowie.

Gdyby wątek bardziej się rozwinął, to mam takie pytanie - kto jest za porównywaniem żywiołów tych samych Świateł, a kto za metodą "na krzyż", czyli Słońce w znaku w którym znajduje sie Księżyc danej osoby a właściwie na odwrót, sprzyja związkowi? Nawet jeśli tworzą kwadraturę. Moim zdaniem ten drugi sposób jest kompletnie zabobonny, a liczy się harmonia myśli ('dobre' aspekty między Słońcami) a zgodność lub też dwubiegunowość odczuć (Księżyce).

Co do Twojego pytania, chłopak ten którego ja znam też jest pewnym nieodgadnieniem dla swojej "ognistej" dziewczyny (ta moja koleżanka ma Księżyc, Ascendent, Mars oraz jeszcze jakieś planety, w Strzelcu..) Ty, mam wrażenie, też możesz nie dostatecznie wgłębić się w naturę chłopaka, gdyż Koziorożce bywają ostrożne w okazywaniu czegokolwiek, ale "wróżę" Wam i życzę pomyślnej przygody :)
lina
graphgraph

lina napisał:
Gdyby wątek bardziej się rozwinął, to mam takie pytanie - kto jest za porównywaniem żywiołów tych samych Świateł, a kto za metodą "na krzyż", czyli Słońce w znaku w którym znajduje sie Księżyc danej osoby a właściwie na odwrót, sprzyja związkowi? Nawet jeśli tworzą kwadraturę. Moim zdaniem ten drugi sposób jest kompletnie zabobonny, a liczy się harmonia myśli ('dobre' aspekty między Słońcami) a zgodność lub też dwubiegunowość odczuć (Księżyce).

Pozycja słońca mówi o tym w jaki sposób człowiek istnieje, jak doświadcza życia i wyraża swoją indywidualność, o jego samoekspresji, o tym jaki jest na zewnątrz, jak oddziaływuje na innych. Nie mówi raczej o tym jak odbiera innych. Porównując pozycje słońca pórównujemy jakby dwa ośrodki decyzyjne, jeden sobie, a drugi nie przejmuje się pierwszym i też sobie. Co innego Księżyc, on właśnie odbiera, asymiluje wszystko z zewnątrz. Dlatego porównujemy właśnie ze sobą pozycje Słońca i Księżyca. Słońce odpowiedzialne jest za nadawanie, a Księżyc za odbieranie. Pozycje Słońca też należy ze sobą porównywać, ale w pierwszej kolejności jednak Słońce i Księżyc.
lukas
graphgraph

hmm. ale jak to się odnosi do wykresu? co widać u tych 2ch osób?;)
sleep
graphgraph

Do góryStrona: 12