Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

saturn w VII domu
(1 wejść) (1) Gość
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 1
TEMAT: saturn w VII domu
saturn w VII domu 4 lat(a), 8 mies. temu  
Witam
Czeka mnie niebawem przejscie saturna przez descendent i pobyt tegoz (jakies 2 lata) w VII domu. W VII domu mam natalnie urana ( stacjonarnego) i plutona. Trochę sie zatem tego tranzytu boje. Jesli macie jakies doswiadczenia, podzielcie się proszę:)
POzdrawiam
vello
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: saturn w VII domu 4 lat(a), 7 mies. temu  
Witaj

1. Saturn w VII domu jest wywyższony, więc nie należy z tym przesadzać. Owszem, związki często się w tym czasie sypią, ale skoro się sypią przy tym tranzycie, to oznacza to, że nie warto się nimi dłużej zajmować.

2. Tranzyt Saturna przez VII dom może również przynieść związek ze starszym partnerem. Ostatnio pracowałem z takim horoskopem, gdzie coś takiego przyniósł.

3. Przejście Saturna przez Descendent wyznacza nowy 14-letni okres, gdy Saturn będzie przebywał w górnej, czyli południowej półkuli horoskopu. Proszę więc na to popatrzeć z tej perspektywy.

4. Również czekam na ten tranzyt. Nie boję się go, tylko wiele sobie po nim obiecuję. Widzę go tak, że dzięki zauważeniu mnie przez kogoś z zewnątrz i jakąś protekcję będę mógł przestać zajmować się nudną proceduralną robotą, a dostanę intratne stałe zlecenie.

Innymi słowy: proszę nie panikować, tylko starać się patrzeć na to z szerszej perspektywy. Jak będzie Pan(i) w stanie na to popatrzeć z perspektywy co najmniej siedmioletniej, to wiele rzeczy przyjdzie łatwiej. Bolesne doświadczenia z perspektywy czasu jawią się jako przeorganizowanie wartości. Tak na to patrzę...

Astrologia jest patrzeniem z perspektywy czasu - proszę postarać się to zrozumieć, a wiele rzeczy z pewnością zacznie jawić się zupełnie inaczej.

Pozdrawiam
Tomasz
panTo
Admin
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
astrolabium.pl
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góryStrona: 1