Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Dziwna romansowa sytuiacja
(1 wejść) (1) Gość
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 1
TEMAT: Dziwna romansowa sytuiacja
Dziwna romansowa sytuiacja 4 lat(a), 8 mies. temu  
Chciałam się podzielić pewnym problemem a właściwie to też poszukać rady ;) Znam faceta od kilku lat a dopiero teraz niedawno zwróciłam na niego uwagę /oczywiście po pewnej sytuacji/ Jest to o tyle dziwne ,że przez lata traktowałam go jak kumpla a teraz obróciło mi się wszystko 0 100 stopni.Nigdy czegoś takiego nie przeżyłam .Nie znam jego godziny urodzenia ale bez tego to tak:ląduje mi on swoim Słońcem na moim Księżycu w skorpionie,oboje natalnie mamy koniunkcje Wenus /ja jeszcze ze Słońcem i Uranem/z Plutonem i w synastrii mamy koniunkcje Wenus ,po za tym ja urodzeniowo mam 1 stopniową koniunkcję Słońca w wadze z Plutonem ,w domu 8 mam Saturna .
Obecnie tranzytowo mam kwadraturę Neptuna z Księżycem,kwadraturę Saturna z Księżycem,kwadraturę Plutonów, sekstyl Urana z Księżycem ,sekstyl Jowisza z Marsem ,opozycję Urana do Merkurego .Oboje jesteśmy w stałych związkach a mi po prostu odbiło ,nie wiem co robić ,niebawem będę miała kwadraturę Saturnów to może być jeszcze gorzej. Nie lubię sytuacji gdy tracę kontrolę a tak zaczyna się dziać .Czego mogę się spodziewać po takich tranzytach,nie wyglądają one zachęcająco ,szczególnie ten Neptunowy miraż .Takiego emocjonalnego bałaganu dawno już nie miałam......
Roma
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Dziwna romansowa sytuiacja 4 lat(a), 8 mies. temu  
Lepiej, żebyś podała swoje dane, można będzie wtedy spojrzeć na horoskop i zobaczyć co tam słychać.

Pozdrawiam
lukas
graphgraph
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

24.09.1971r godz. 8.20 rano .
pozdrawiam
Roma
graphgraph

I jeszcze współrzędne miejsca: 51n12 15e01
Roma
graphgraph

Witam,

Masz bardzo ciekawy solariusz - silny V dom - koniunkcje wenus-merkury, słońca z plutonem, mars-wenus - władcą jest tutaj słońce, które też jest w V domu, co dodatkowo to podkreśla, V dom to to m.in. miłość, seks, romanse, co może powodować stan w jakim się aktualnie znajdujesz, chęć jakiego flirtu czy nawet nawiązania romansu.

Silny VI dom w solariuszu, a VI dom to m.in praca zawodowa, gdzie jest koniunkcja urana do twojej koniunkcji księżyca z merkurym i koniunkcja księżyca z Jowiszem; władcą jest wenus (w koniunkcji z marsem), która znajduje się w V domu (znowu ten V dom). Ma tu także miejsce także kwadratura saturn-księżyc, która znowu powoduje coś zupełnie innego niż aspekty księżyca z uranem czy jowiszem - ta różnorodność zapewne powoduje ten emocjonalny bałagan, o którym piszesz - pewne rozchwianie emocjonalne, napięcia i różnego rodzaju problemy w tej sferze.

Dodatkowo wenus jest władcą solariusza - asc jest w byku, co jeszcze wzmacnia tą planetę, a duża ilość koniunkcji pobudza do aktywnego działania.

U ciebie w horoskopie wenus jest w wadze, XII domu i co ważne w trygonie z saturnem, co oznacza że cenisz sobie trwałośći i stabilność w związku, dom V i VI jest pusty, co zapewne powoduje, że nie wiesz do końca jak sobie z tym wszystkim poradzić.

Wszystko to razem może skłaniać cię do jakiegoś flitu czy romansu właśnie z osobą z którą pracujesz, którą bardzo dobrze znasz i do której masz bardzo duże zaufanie, ale z drugiej strony sama napisałaś, "...nie wiem co mi odbiło", kłoci się to z twoją silną potrzebą stabilności i odpowiedzialności za trwałość związku, zarówno twojego jak i jego.

Nie wiem jak wygląda horoskop twojego przyjaciela, także trudno mi powiedzieć coś na temat relacji jakie was łączą, i pytanie jak on się do tego wszystkiego odnosi, czy w ogóle wie o tym w jakim stanie emocjonalnym się znajdujesz, i to z jego powodu;-).

Chyba najlepiej będzie jeśli to wszystko spokojnie przeczekasz bez poddawania się nagłym impulsom, które mogą powodować chęć do nagłego spontanicznego działania, które może spowodować coś, czego potem będziesz żałowała. Może powinnaś też porozmawiać o tym z kimś do kogo masz zaufanie, może z twoim przyjacielem.

Pozdrawiam
lukas
graphgraph

Hmm jest prawie tak jak piszesz ,ale jeśli chodzi o tę stabilność to nie za bardzo mi na tym zależy ;) To mogę przeskoczyć to nie jest problem,największy problem tkwi w tym,że ja nie wiem co on o tym sądzi i to jest najgorsze ,jak pisałam nie znam jego godziny urodzenia ale to i tak nie pomoże .Przeczekać jest najlepszym rozwiązaniem chyba ,że coś samo się "urodzi" .Dzięki bardzo za podpowiedź ,do solariusza nie zaglądałam ,w natalu mam pusty V dom a w VIII jest saturn i to on jest jakiś taki sztywny ,że Jowisz opozycją musi go załatwiać :) ale potrafi to robić i to skutecznie kiedy chce ;)
Roma
graphgraph

Do góryStrona: 1