Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 12
TEMAT: Uran
Uran 4 lat(a), 10 mies. temu  
W obecnej chwili jestem pod silnym wpływem Urana, ponieważ przechodzi przez mój Asc oraz Wenus, z tego co wiem to dość spektakularne tranzyty, urodziłam się 20.01.1969 r o godz 09.20. Czy ktoś może podzielić sie doświadczeniami ?<br><br>Edytowany przez: agnieszkasz, w: 02.04.07 12:40
agnieszkasz
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: Uran 4 lat(a), 10 mies. temu  
Poszukaj w archiwum forum. Możesz zacząć od tego:

http://www.astrolabium.pl/forum/&amp;Itemid=/func,view/catid,2/id,2074/

Pozdrawiam
Tomasz
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Już wszystko przeczytałam,narazie nieczego niezwykłego nie zauwazyłam, intersuje mnie bardziej tranzyt przez Wenus, o tym niegdzie nie ma w forum.
Pozdrawiam
Agnieszka
agnieszkasz
graphgraph

Wklepałem Twoje dane i albo w polsce się nie urodziłaś, albo Uran juz dawno przekroczył Twój Asc. Co do Wenus jak najbardziej...
A jak się czujesz?

Pozdro
michael
Admin
graphgraph
Płeć: Mężczyzna kwinkunks23 Kwinkunks Blog Miejsce: Gdańsk Urodziny: 10/10
s1.polchat.pl/chat.php?_room=chat_astrolabium
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą."
Fiodor Dostojewski
"Wniosek to punkt w którym nie masz już siły dalej myśleć."
Eddie Murphy

Urodziłam sie jak najbardziej w Polsce,w Łodzi.
Jak się czuję? w sumie normalnie, ale mam wrażenie że zaraz cos sie stanie i moje życie wywróci sie do góry nogami, kogoś spotkam i oszaleję z miłości, bo tak podobno działa Uran na wenus, co do tranzytu przez Asc, to zaczął sie w połowie marca, tak przynajmniej wynika z wyliczeń programu astrodienst.
Agnes
agnieszkasz
graphgraph

Masz rację z ascendentem.
I tak jak piszesz może być odnośnie Urana przez Wenus.

Boisz się tego stanu który może nadejść?
W Twoim radixie Uran jest władcą XII domu, miłość która przyjdzie może być pełna złudzeń. Dominuje chęć wolności, ale za jaką cenę? Jesteś na to gotowa?

Michael
michael
Admin
graphgraph
Płeć: Mężczyzna kwinkunks23 Kwinkunks Blog Miejsce: Gdańsk Urodziny: 10/10
s1.polchat.pl/chat.php?_room=chat_astrolabium
"Jedyna wolność to zwycięstwo nad samym sobą."
Fiodor Dostojewski
"Wniosek to punkt w którym nie masz już siły dalej myśleć."
Eddie Murphy

Sama nie wiem czy jestem gotowa ale Uran jest jak wichura, więc chyba nic na to nie poradzę.W chwili obecnej chyba cisza przed burzą, moje życie toczy się normalnym rytmem, choć nie mogę powiedzieć że jest nudne, Jowisz jest w IX domu, więc ilość podróży mnie czasami przytłacza, mój kalendarz jest wypełniony do końca roku, a walizki stoją w gotowości,to jest miłe dla kogoś kto stoi z boku, ja czasami czuję się zmęczona.
Agnes
agnieszkasz
graphgraph

Do góryStrona: 12